Telefon
WhatsApp
Batman'da terör rejiminin saldırılarına tepkiler bugün de devam etti

Batman merkez Yıldız Camisinde kılınan gıyabi cenaze namazı ve duadan sonra camii önünde düzenlenen basın açıklamasından önce, açılış konuşmasını Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şube Başkanı Lokman Özkan yaptı.

Ardından STK'lar adına basın açıklamasını Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Şehmus Temiz okudu.

Basın açıklamasına Mustazaflar Cemiyeti Batman Temsilcisi Feyzi Aydın, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şubesi ve Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Açıklamada, siyonist işgal rejiminin Filistinli kardeşlerimize yönelik saldırıları kınandı. Vatandaşlar sloganlar eşliğinde getirdikleri tekbirlerle işgal rejimini protesto etti.

Açıklamada Temiz, "siyonist israilin başta Gazze olmak üzere masum Filistinli kardeşlerimize karşı yapmış olduğu saldırılarda; kundaktaki bebeklerden, sokakta oynama çağına gelmiş çocuklara, delikanlı genç kardeşlerimizden, hamile annelere, genç yaşlı demeden Filistinli kardeşlerimiz şehid düşmüştür." ifadelerini kulandı.

Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Şehmus Temiz

"Terör örgütü israil bütün insanlık için bir beladır"

Terör rejiminin yapmış olduğu bu saldırıları kalbinde merhamet taşıyan, insanlıktan nasibini almış hiçbir kimsenin kabul etmesinin mümkün olmadığı ifade edildi.

Batı ülkeleri, işbirlikçi yaklaşımlarıyla her zaman olduğu gibi batılın yanında olduklarını ifade eden Temiz, "Batılı ülkeler batılın yanında olduğunu göstermişler ve ikiyüzlü politikalarıyla masum Filistinli kardeşlerimize yapılan zulmü ve şehid edilen kardeşlerimizi görmezden gelmişlerdir. Terör örgütü israil sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlık için bir beladır. Siyonist israilin bu küstahça davranışlarının kaynağı Batı'dan aldığı cesarettir. Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birliği israilin her sapkınlığına el altından ya da açıktan destek olmaktadır." diye konuştu.

 

"Siyonizm tüm insanlığa yönetilmiş bir tehdittir"

Müslümanların ve tüm mazlumların birlikteliği inşallah siyonist rejimin ve işgalin sonunu getireceğini dile getiren Temiz, "Biz bütün Müslümanları ve mazlumları terörist israile karşı birlik olmaya davet ediyoruz. Şunu herkes bilmeli ki siyonizm tüm insanlığa yönetilmiş bir tehdittir. Müslümanlar siyonizmin ve siyonist israilin tuzaklarına düşmemelidir. Hangi renkten ve ırktan olursa olsun bütün Müslümanlar kardeştir. Hangi renk ve ırktan olursa olsun barış ortamında yaşayabilmek her insanın hakkıdır." dedi.

"Terör örgütü israil, hak ettiği tokadı yiyecektir"

"Siyonist işgal rejimine karşı birlik çağrımız, tepkilerimiz, açıklamalarımız harekete geçmesi gereken herkes harekete geçinceye kadar devam edecektir." diyen Temiz, konuşmasına şöyle devam etti:

Terör örgütü israil, 'çok yakında nasıl bir inkılâba uğrayıp devrileceğini görecektir.' Terör örgütü israilin, Kudüs'ten ve işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacağı günler çok yakındır. Sadece güçten anlayan, insanlıktan nasibini almamış, her gün onlarca insanı gözünü kırpmadan öldüren ve yaralayan, gözü yaşlı Filistinli annelerin acılarına acı katan, genç çocukları öldürmekten çekinmeyen, bebek, kadın, yaşlı demeden kan döken terörist örgüt israil, hak ettiği tokadı Allah'ın izniyle bir araya gelmiş, birlik olmuş Müslümanlar tarafından yiyecektir. Bölgeye ve Dünya'ya huzur ancak bu şekilde gelecektir.

"Terör rejimi Müslümanların gücünü görecek ve cehenneme sürülecektir"

Milyonlarca Kudüs Gönüllüsü olarak yola çıkmaya, Aksa için kanımızı akıtmaya ve canımızı vermeye hazır olduklarını söyleyen Temiz, açıklamanın sonunda, "Son siyonist ölünceye kadar mücadeleye devam edeceğiz. Mücadelemiz; başta Kudüs olmak üzere tüm İslam beldeleri ve mazlum coğrafyalar kutlu bir zaferle siyonizmden kurtulana dek devam edecektir. Filistin ve Kudüs davasının yılmaz savunucusu, İslam Birliğinin kurulması adına ömrü boyunca çalışmalar yürüten ve İslam Birliği'nin mutlaka kurulması gerekliliğini bizlere miras olarak bırakan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın; 'israil laftan anlamaz. Yalnızca güçten anlar" sözü bir kez daha haklılığını göstermiştir. Terör örgütü israil, Müslümanların gücünü görecek ve cehenneme sürülecektir." dedi. (İLKHA)

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 30 26 1 81
2 FB  Fenerbahçe 30 25 1 79
3 TS  Trabzonspor 30 15 11 49
4 BJK  Beşiktaş 30 14 12 46
5 KSM  Kasımpaşa 30 12 11 43
6 İBFK  Başakşehir 30 12 12 42
7 ÇRZ  Ç.Rizespor 30 12 12 42
8 ANT  Antalyaspor 30 10 9 41
9 ADS  Adana Demir. 30 9 9 39
10 ALNY  Alanyaspor 30 9 9 39
11 SVS  Sivasspor 30 9 10 38
12 SAMS  Samsunspor 30 10 14 36
13 KYS  Kayserispor 30 10 11 36
14 MKE  Ankaragücü 30 7 11 33
15 HTY  Hatayspor 30 7 11 33
16 KON  Konyaspor 30 7 11 33
17 GFK  Gaziantep FK 30 8 15 31
18 FKGK  Karagümrük 30 7 14 30
19 PNDK  Pendikspor 30 7 15 29
20 İST  İstanbulspor 30 3 20 13
21

Reklam

Bitlis Nöbetçi Eczaneler

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği